Januar           Forhåbentligt er der sne så vi kan lege, bygge snemænd, lede efter dyre og fuglespor. Vi lægger foder til fuglene på foderbrættet. Vi laver billeder af fugle.
FebruarFinde grene i skoven til fastelavnsris. Vi leger med udklædningstøj og holder fastelavnsfest. Laver de første spirer i vindueskarmen af frø fra vores frugt.
MartsFinde de første vinterblomster der er kommet op af jorden. Der ligger insekter under gammelt træ og sten vi kan undersøge. Vi begynder på de første skovture. Vi laver påskepynt
AprilNaturen begynder at spire alle vegne og skal undersøges for små skud. Vi skal så i højbede/krukker og påskepynte havens krukker/legeområdet. 
MajVi skal finde insekter og lave små terrarier i bla. syltetøjsglas. Det er tid til og plukke hyldeblomster og lave saft. Skoven og stranden som nu kribler og krabler i skovbunden vil blive brugt flittigt.
JuniTure til stranden, hvor samler muslingeskaller. Motorikken udfordres af det ujævne underlag. Der holdes sommerfest for børn og forældre.
JuliFeriemåned. Vi leger så meget ude som muligt og finder sommerfugle og larver. Sprog og sanglege om farver.
AugustVi laver ferieplancher. Hver dag bruger vi frugt og grønt fra haven til vores måltider. Vi holder bedsteforældredag
SeptemberVi går på ture og skal høste bær og frugt. Der laves grød, saft og marmelade. Smagsansen bliver rigtig udfordret. Finmotorikken øves grundigt når de små bær skal plukkes.
OktoberVi tager i skoven og leger i bunkerne af nedfaldne blade. Vi samler blade og laver kranse og billeder. Laver græskar lamper og pynter til halloween. Holder Halloweenfest med børnene og spiser græskarsuppe.
NovemberVi leger med lys og mørke, leger med lygter og laver lanterner til haven og vindueskarmen.
DecemberEn måned der vil stå i hyggens tegn. I skoven og på stranden samler vi mos, kogler, gran og skaller til dekorationer. Vi synger julesange. Vi holder julehygge for forældre og søskende.